Peugeot Professional Center: auto's en services

/image/98/8/about-us-header.145664.32.272988.jpg

Peugeot Professional: Hou de zaak in beweging

Als ondernemer wilt u altijd een beroep kunnen doen op uw bedrijfsauto. En geen orders mislopen tijdens onderhoud of als er iets is met uw bedrijfsauto. Bij Peugeot Professional begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een bedrijfsauto voor u is.

Daarom doen we ons uiterste best om te zorgen dat onze bedrijfsauto’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn aan te passen aan uw wensen. Om uw zaak in beweging te houden zijn er de Peugeot Professional Centers. Met handige producten & services waar u als ondernemer echt iets aan heeft, zoals:

SERVICES DIE HET VERSCHIL MAKEN

Haal- en brengservice bij reparaties
HAAL- EN BRENGSERVICE BIJ REPARATIES

Om het u extra makkelijk te maken, hebben wij een haal-en-brengservice voor uw Peugeot-bedrijfsauto. Wij halen uw bedrijfsauto op waar het u het beste uitkomt. Dit kan dus bij uw bedrijf, bij u thuis of bij een klus zijn. Uiteraard brengen we uw auto ook weer terug.

Vervangend Vervoer
VERVANGEND VERVOER

Heeft u pech en u kunt echt niet meer verder? Wij zorgen voor vervangend vervoer als de auto langer dan 2 uur niet gebruikt kan worden. Verder regelen wij de berging van uw auto voor reparatie in onze werkplaats.

Altijd een eigen accountmanager
ALTIJD EEN EIGEN ACCOUNTMANAGER

Bij een Peugeot Professional Center heeft u uw eigen accountmanager. Hij of zij geeft u advies op maat. U wordt optimaal begeleid, zowel bij de aankoop, bij de financiering als bij de service in de werkplaats.

24/7 pechhulp
24/7 PECHHULP

Heeft u pech onderweg? Wij bieden u vakkundige pechhulp ter plaatse, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo zorgen we ervoor dat u snel weer de weg op bent.

Verruimde openingstijden
VERRUIMDE OPENINGSTIJDEN

Onze Professional Centers zijn open op de momenten die u het beste uitkomt. Onderhoud en reparaties worden dus ook voor en na de reguliere werktijd uitgevoerd.