Peugeot Partner

PEUGEOT Partner

Maak kennis met de PEUGEOT Partner, de stoere en connectieve bestelwagen waar u altijd van op aan kunt.

3 REDENEN OM DE PARTNER TE KIEZEN

ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID

Peugeot Partner - exterieur - stoer en modern design

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Peugeot Partner - interieur functie achteruitrijcamera

FLEXIBILITEIT

Peugeot Partner - interieur Multi-Flex-bank

ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID

Peugeot Partner -  Een robuust en modern karakter

Al meer dan 20 jaar bewijst de PEUGEOT Partner zijn kwaliteiten en betrouwbaarheid op de weg. Met zijn moderne en interactieve uitrusting en de efficiënte motoren profileert de Partner zich als een dynamische bestelwagen.

Daarnaast onderscheidt deze bedrijfswagen zich door zijn stoere en moderne design. Zijn verticale grille accentueert het robuuste karakter.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

Peugeot Partner - interieur functie achteruitrijcamera
Peugeot Partner - BlueHDi-motor

De PEUGEOT Partner beschikt over de nieuwste technologieën. De functies Mirror Screeni en CarPlay® zorgen ervoor dat het scherm van uw smartphone wordt weergegeven op het 7 inch multimedia-touchscreen.
De functie Active City Brakei, de achteruitrijcamerai, de parkeerhulp voor en achterien de Grip Control®i bieden u extra veiligheid tijdens het rijden.
De BlueHDi-motoren zorgen voor nog meer rijplezier terwijl ze minder brandstof verbruiken en een lagere CO2-uitstoot hebben.

FLEXIBILITEIT

Peugeot Partner - interieur Multi-Flex-bank

Dankzij de unieke flexibiliteit van de Multi-Flex-banki biedt de PEUGEOT Partner plaats aan een tweede passagier of extra ruimte voor spullen die u wilt vervoeren. Deze bedrijfswagen die in 3 carrosserievarianten (L1 van 4,38 m, L2 van 4,63 m, plancher cabine) leverbaar is, is een ideaal stuk gereedschap dat op vele manieren inzetbaar is.

GAMMA PARTNER

Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen, biedt het gamma van de PEUGEOT Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. Zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte Partner.

Deze bedrijfswagen die in 2 carrosserievarianten (L1 van 4,38 m, L2 van 4,63 m uitvoering)  leverbaar is, is een ideaal stuk gereedschap dat op vele manieren inzetbaar is.

IN EEN OOGOPSLAG