Peugeot Expert

PEUGEOT Expert

De PEUGEOT Expert is een bedrijfsauto die alles in zich heeft om uw werk makkelijker te maken. Mede dankzij de moderne, krachtige motoren biedt hij elke dag weer volop rijplezier.

OPTIMAAL AANGEPAST AAN AL UW VERVOERSWENSEN

Peugeot Expert - Gamma modellen

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT

Peugeot Expert - interieur Moduwork-scheidingswand

EEN STERK EN ECONOMISCH AANBOD

Peugeot Expert - modulaire platform EMP2

OPTIMAAL AANGEPAST AAN AL UW VERVOERSWENSEN

Peugeot Expert - carrosserievarianten

OPTIMAAL AANGEPAST AAN AL UW VERVOERSWENSEN

Zijn stoere design zal u direct overtuigen van het robuuste en moderne karakter van de PEUGEOT Expert. U kunt kiezen uit maar liefst 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering die slechts 4,61 m lang is.

Wij begrijpen dat u wellicht specifieke wensen heeft, afgestemd op uw beroepsgroep. Daarom is de PEUGEOT Expert leverbaar in drie carrosserievarianten: bedrijfsauto met enkele of dubbele cabine, of als Combi met plaats voor maar liefst 9 personen.

(1) max. 1940 mm met de optie verhoogd laadvermogen

Peugeot Expert - bescheiden afmetingen

MOEITELOOS DOOR DE STAD

De Compact-uitvoering, met een lengte van slechts 4,61 m, loodst u moeiteloos door de stad. Zijn bescheiden afmetingen zijn hiervoor ideaal.

Dat betekent overigens niet dat u spullen hoeft achter te laten: de PEUGEOT Expert Compact heeft een laadvermogen tot ruim 1500 kg, een laadvolume van 4,5 m3 en een lengte van 2,16 m.

Bovendien parkeert u de PEUGEOT Expert in de kleinste ruimtes, want hoger dan 1,90 is hij niet. Dus welke uitvoering u ook kiest, parkeerterreinen en -garages met een beperkte doorrijhoogte(1) zijn altijd toegankelijk. 

MEER GEBRUIKSGEMAK VOOR EEN HOGERE PRODUCTIVITEIT

Peugeot Expert - interieur Moduwork-bank
Peugeot Expert - interieur
Peugeot Expert - schuifdeur

De PEUGEOT Expert bedrijfsauto is tot in details doordacht en dat merkt u. Zo is bijvoorbeeld de Moduwork-scheidingswand(1) voorzien van een luik. Voorwerpen met een lengte van maximaal 4 m neemt u probleemloos mee op een vlakke laadvloer, terwijl er voorin nog altijd plaats is voor 2 personen. Profiteer van een laadvolume van tot wel 6,6 m3 en de handsfree te bedienen schuifdeuren(1). Hierdoor kunt u uw goederen moeiteloos in- en uitladen. Over innovatief gesproken. 

(1) Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar

EEN STERK EN ECONOMISCH AANBOD

Peugeot Expert - modulaire platform EMP2

De PEUGEOT Expert is gebaseerd op een aangepaste versie van het modulaire platform EMP2i. Dat merkt u zodra u instapt aan het uitstekende rijcomfort, de kwaliteit en het zuinige verbruik. Tel daar het nuttig laadvermogen tot ruim 1400 kg bij op en geniet van het rijplezier dat de PEUGEOT Expert bedrijfsauto u biedt. De BlueHDi-motoren met een vermogen van 95 tot 180 pk en een koppel van tot maar liefst 400 Nm staan daar garant voor. Kiest u daarbij ook nog voor de automatische EAT6-versnellingsbak, dan maakt u het uzelf wel heel comfortabel. Daarnaast profiteert u van het voor dit segment zeer lage brandstofverbruik, de uiterst geringe CO2-uitstooti én de aantrekkelijk lage gebruikskosten; onderhoud is pas na 40.000 km of 2 jaar nodig.
 
IN EEN OOGOPSLAG