PEUGEOT BIPPER - TECHNOLOGIE

De Bipper is een compacte bedrijfswagen die beschikt over een scala aan moderne technologieën die de veiligheid van de bestuurder en passagier vergroten.

CRUISE CONTROL

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto - cruise control

Omdat bedrijfsmatig vaak veel kilometers worden gemaakt, heeft de bestuurder extra baat bij comfort. Met de cruise controli kan de snelheid van uw Bipper op ieder wegtype (behalve in steile afdalingen) constant worden gehouden, zodat u niet uw voet op het gaspedaal hoeft te houden.

PARKEERHULP ACHTER MET GELUIDSSIGNALEN

De Bipper is optioneel leverbaar met een parkeerhulp die gebruikmaakt van sensoren in de achterbumper: ideaal voor in de stad! Deze parkeerhulp wordt automatisch geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling. Een geluidssignaal is hoorbaar dat luider wordt naarmate de auto dichterbij een obstakel komt.

BANDEN- SPANNINGS- CONTROLE- SYSTEEM

Voor nog meer veiligheid onderweg waarschuwt het bandenspanningscontrolesysteemi de bestuurder via een verklikkerlampje en een waarschuwingsmelding op het dashboard voor een te lage bandenspanningi.

INTELLIGENTE TRACTIECONTROLE

Als de aangedreven wielen te weinig grip hebben, analyseert de Intelligente Tractiecontrole - waarin het ESC-systeem is geïntegreerd - het doorslippen van deze wielen en wordt het wiel met de minste grip door de functie afgeremd. Tegelijkertijd gaat er extra aandrijfkoppel naar het andere wiel, zodat de auto kan blijven rijden. Deze functie, die wordt geactiveerd door de toets op het dashboard in te drukken, werkt bij snelheden lager dan 30 km/hi.

AIRBAGS

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto - airbags

De Bipper is standaard voorzien van een bestuurdersairbag en kan optioneel worden uitgerust met een passagiersairbag. Deze laatste kan via de boordcomputer worden uitgeschakeld. Optioneel zijn zij-airbags leverbaar, die zich dan bevinden achter kunststof kappen aan de zijkanten van de rugleuningen van de voorstoeleni.