PEUGEOT BIPPER - DESIGN & COMFORT

De PEUGEOT Bipper is een compacte, praktische en wendbare bedrijfswagen met verrassend veel binnenruimte.

ROBUUST EN WENDBAAR

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto - robuust en wendbaar

De PEUGEOT Bipper is een compacte bedrijfsauto die bij uitstek geschikt is voor het drukke stadsverkeer. De Bipper is pittig en wendbaar en door zijn afmetingen eenvoudig te parkeren.
De Bipper heeft bovendien een draaicirkel (diameter van de cirkel die het buitenste voorwiel aflegt bij een volledige stuuruitslag) van slechts 9,95 meter. Een groot voordeel in situaties waar weinig ruimte is, zoals bij het keren in een smalle straat of het parkeren in een klein parkeervak.

Ondanks zijn compacte formaat biedt de Bipper veel ruimte voor zijn inzittenden. Zijn dynamische en ronde carrosserievorm geeft de Bipper een moderne en stoere uitstraling.

COMFORT

De perfect zittende en royale stoelen van de PEUGEOT Bipper bieden u de hele werkdag door het comfort dat u nodig hebt.

Dankzij de afmetingen van de voorruit en het grote glasoppervlak hebben zowel de bestuurder als de passagier een optimaal zicht, hetgeen uitzonderlijk is voor een compacte bedrijfswagen.

Het dashboard van de Bipper is buitengewoon ergonomisch ontworpen en herbergt 12 opbergruimtes. Ideaal voor wie dagelijks met allerlei paperassen, mappen, gereedschap, telefoons en ander materiaal onderweg is naar zijn klanten.

ALTIJD VERBONDEN MET DE BUITENWERELD

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto - Bluetooth® handsfree set

Met de Bluetooth® handsfree seti kunt u in de PEUGEOT Bipper telefoneren zonder uw handen van het stuur te halen.