PEUGEOT BIPPER - COMPACTE BEDRIJFSWAGEN

De PEUGEOT Bipper is de meest compacte bedrijfswagen van Peugeot en op dit moment zelfs de meest compacte bestelwagen van de gehele markt. Hij komt met zijn unieke kwaliteiten tegemoet aan de wensen van ondernemers die een praktische, robuuste en wendbare bedrijfswagen zoeken die ideaal is voor in de stad.

De productie van deze compacte bestelwagen is kort geleden gestopt. Heeft u interesse in een Peugeot Bipper? Er staan nog een aantal aantrekkelijke voorraadmodellen in het land. Wees er snel bij en neem contact op met een van onze dealers.

3 REDENEN OM DE BIPPER TE KIEZEN

COMPACT

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto

ERGONOMIE EN COMMUNICATIE

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto - ergonomisch dashboard

TOEGANKELIJKHEID EN IN- EN UITLADEN

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto - achterdeuren

COMPACT

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto

De PEUGEOT Bipper wordt vooral gekenmerkt door een bijzonder gunstige verhouding tussen buitenmaten en laadvolume. Zijn totale lengte van 3,86 m is bijzonder handig in het drukke stadsverkeer met smalle straatjes en krappe parkeerruimtes.

ERGONOMIE EN COMMUNICATIE

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto - ergonomisch dashboard
Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto - Bluetooth® handsfree set

De PEUGEOT Bipper die qua hoogte het midden houdt tussen een hatchback en een bestelbusje, biedt een halfhoge zitpositie die de cabine toegankelijker maakt voor de bestuurder en passagier en hen een comfort biedt dat vergelijkbaar is met dat van personenauto's.

De Bipper kan voorzien worden van een audiosysteem met een vermogen van 4 x 10W. Dit systeem bestaat uit een radioCDspeler met MP3-afspeelmogelijkheid. Op de XT kan gekozen worden voor dezelfde radio met een Bluetooth handsfree set.

TOEGANKELIJKHEID EN IN- EN UITLADEN

Peugeot Bipper - Compacte bedrijfsauto - achterdeuren

Dankzij de twee achterdeuren die onder een hoek van 90° tot 180° geopend kunnen worden, is de laadruimte van de Bipper gemakkelijk toegankelijk.i. De Bipper kan ook worden geleverd met één of twee schuifdeuren. In Nederland wordt de Bipper geleverd met een gesloten scheidingwand, op de XT voorzien van een ruit.

Hoewel hij compact is, heeft de Bipper toch een laadvolume van 2,5 m3 en een laadvermogen van 685 kg!

IN EEN OOGOPSLAG