0% Financial lease

0% Financial lease  Financial Lease, een uitstekende deal voor ondernemers

Tijdelijk 0% Financial Lease op alle Peugeot bedrijfsauto’s

Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tegen een verrassend laag tarief, dus erg interessant. En tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfswagen nog interessanter. Want bij aankoop van een nieuwe Peugeot Bipper, Partner, Expert of Boxer profiteert u van 0% rente bij een looptijd tot en met zelfs 36 maanden! Slimme ondernemers slaan nu toe.

De belangrijke pluspunten

  • 0% rente op de financiering: t/m 31-12-2017 bij een looptijd van 12, 24 en 36 maanden.
  • Ook bij een looptijd van 48 of 60 maanden profiteert u van 3 jaar 0% rente. Voor de resttermijn betaalt u respectievelijk 1,9% bij 48 maanden en 3,9% bij 60 maanden
  • Weten waar u aan toe bent: Rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
  • Slottermijn: Voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen.

Neem contact met mij op